Filippa och Alices Europaresa/Irland, dag 5.

 

Dag 5

God morgon, klockan är 9.13 och idag ska vi åka en sjö Lough Neagh men Alice har inte vaknat ännu… tips på hur jag ska få henne och vakna? /Filippa

Nu är klockan 10.30 och Alice sover fortfarande, när jag ber henne gå upp yrar hon bara. Men jag har inget att göra medan hon sover. Jag ska kolla lite på Youtube för det är gratis WiFi på hotellet! /Filippa

Nej! Stackars Alice tror hon har blivit matförgiftad, hon har spytt två gånger! Hade tänkt gå ner och äta lite frukost nu klockan 11.05 och se om man kan ta med sig något upp till rummet. /Filippa

11.56 Jag har varit ute och köpt medicin till Alice… det är skillnad på hur det ser ut på apotek här och hemma i Sverige, men jag tror jag lyckats hitta det bästa åt Alice. / Filippa

God eftermiddag! eller vad man nu ska kalla det, klockan är  tre och först nu har jag gått upp ur sängen. Filippa hade köpt ananas så jag var bara tvungen! Jag ska äta lite utav den nu och sedan sova mig pigg tills imorgon. /Alice

Jag sa ju att jag hade bästa medicinen… ananas! Alice flög upp ur sägen och enligt henne var det den bästa ananasen hon någonsin ätit! Nu hade jag tänkt ta en tur på stan och kolla in kulturen. See u!! /Filippa

17.45 Alla fina små butiker och alla trevliga människor. Jag råkade gå in i en gammal kvinna och hon var den första av oss som ursäktade sig. I Ryssland råkade Alice gå in i en man, han svor bara något på ryska och gick muttrande där ifrån… skillnad!    En annan sak jag märkt är att det är väldigt många människor här, inte lika många som i Moskva. Men även att det bor så många här känns det som att dom flesta känner varandra och hejar glatt när de går förbi! Nu ska jag tillbaka till Alice på hotellet hoppas hon mår bättre! /Filippa

Efter som jag har varit matförgiftad har jag haft mycket tid att kolla på turistattraktioner jag vill att vi ska åka på imorgon! Filippa får bara snällt åka med för det är faktiskt hennes fel att jag är sjuk. Det var hon som sa att jag skulle testa den där fiskgrytan… blä! /Alice

Nu är klockan snart halv åtta, vi ska ta och äta något av det Filippa handlade på marknaden inne i staden eftersom vi INTE vill bli mer matförgiftade! Imorgon ska vi till Lough Neagh! Syns imorgon! /Alice

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *