Hampus Europaresa/Vitryssland och Schweiz, dag 7.

Dag 7 ­­­­

Nu har jag vaknat och är redo för att gå ner till frukosten. Jag är lite trött på Schweiz så nu längtar jag bara till Sverige, nu ska jag bara hitta på något att göra till klockan 16:30…… Jag ska till ett vattenland i Zürich så nu är det bara att ta taxin dit. Nu är jag i vattnet och jag ska ta en korv och sen vidare till flygplatsen där jag träffar Karl och flyger hem. Nu är jag på flygplatsen och nu ser jag Karl, han kommer springandes mot mig, V gick in till gaten och vidare till flyget och där berättade att han hade tagit cykeln mellan Bern och Zürich det var 14 mil långt! När vi kom hem så träffade vi Gustav som hade kollat på hockey mellan Sverige och Schweiz, det blev 5-3 till Sverige, han var glad att träffa oss.

Tack för att ni har hängt med oss på vår resa, tack och hej leverpastej.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *