Linn, Hanna och Emilias Europaresa/Sverige, dag 5

Hej!  I dag är det äntligen jag, Hanna, som skriver, vi har precis börjat packa ihop våra saker men vi är inte klara på ca. en timme så vi ska fortsätta att packa så kan vi höras i bussen sen.

Nu sitter vi i bussen och är på väg till flygplatsen, vi har ungefär bara tio minuter kvar tills vi är framme, Emilia sitter och kollar ut genom fönstret men jag och Linn tycker att det är tråkigt så vi sitter och äter godis istället.

Nu är vi framme på flygplatsen och planet lyfter om två timmar. Vi tänker att vi ska äta någonting snabbt innan vi går till planet så vi går till Subway. Alla vill ha en varm macka och vi delar på en stor flaska vatten. Nu går vi och sätter oss  och äter. Efter ungefär 20 minuter har vi ätit färdigt. Vi går på planet och sätter oss och väntar på att det ska lyfta så nu sitter vi och pratar om vad vi tyckte om hela våran resa, Linn och Emilia gillade mest Spanien men jag gillade mest Polen, jag vet inte varför men jag kände att vi hade mer roligt där. Nu ska vi nog vila lite sen kommer vi tillbaka när vi är i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *